Kontakt oss

Interessert i mer informasjon?

Send en e-post til post@aaroybukt.no for å melde din interesse for kjøp av tomt på årøybukt!

Vi gjør oppmerksom på at kontaktinformasjonen ikke er bindende. Etter innsendt henvendelse vil du bli kontaktet av Årøybukt Eiendom as eller eiendomsmegler.

 

 

 


VISNING

Ønsker du visning på Årøybukt er det flere alternativer:

Personlig visning
Ta kontakt med Tor Petter på 90096170 eller post@aaroybukt.no, for personlig visning på feltet. Tor Petter kan stille opp på relativt kort varsel og vise det som er verdt å se. Tor Petter kan også gi råd om valg av tomt / hytte og  innehar informasjon om Lyngen generelt og hvilke muligheter som finnes her…


Besøke området selv

Området er åpent og tilgjengelig for alle, og hvem som helst kan besøke området og beskue feltene. Det er satt opp skilt ved veien som viser området i oversiktskart. Her finner du veibeskrivelse til Årøybukt. Om vinteren brøytes det regelmessig inne på området.

 


Kombiner besøk med andre aktiviteter

Her er noen forslag på  hvordan du/dere kan kombinere en besøkstur på Årøybukt med lokale aktiviterer / severdigheter:


Vandring i Alpelandskapet

  • Besøk Årøybukt og se på de flotte tomtene.
  • Om sommeren innbyr det omkringliggende terrenget til fine turer i skog og mark. Velg selv mellom korte, lette turer i nærområdet, f.eks. ved Elvejordsvannet eller opp «Fastdalen» – herfra kan du vandre både mot Jægervatn, Koppangen eller Rottenvik.
  • Spis middag på Stigen vertshus. Lokalprodusert mat til hyggelige priser.

 


Kort avstikker

  • Besøk Årøybukt og se på de flotte tomtene.
  • Kjør utover til Koppangen, og se den spesielle fiskerbygda.
  • Kaffe og kaker på Stigen vertshus. Lokalprodusert mat til hyggelige priser.

 

 


Rundtur – Lyngenhalvøya

Lyngenhalvøya med sine opptil 1833 meter høye topper, blå isbreer, fossende breelver og juv er blant Norges mest dramatiske landskaper. Toppene og isbreene er bare for de mest fjellvante, men både ved Svensby og i dalene ved Furuflaten kan også mindre vante friluftsentusiaster utfolde seg. En sightseeingtur Lyngen rundt med bil er imidlertid en glede vi alle kan ta del i.
Turen langs E8 og Rv91 til Breivikeidet åpenbarer den imponerende tinderekka, og de 20 minuttene over til Svensby er et enestående panorama. Spør gjerne turistinformasjon på Svensby fergekai om stien over til Jegervatnet. Lyngseidet er et vakkert, velholdt strandsted med mange gamle hus, butikker og kafeer, og Lyngen Kirke fra 1740 er verdt et besøk. Den smale, svingete veien til Koppangen byr på alper fra nye vinkler, og her kan du stikke innom Årøybukt, for å se på området og tomtene. Se etter skilt ved veien.

På vei sørover fra Lyngseidet ser du Solhov Folkehøgskole, en av Norges større trebygninger. Via veiknutepunktet Nordkjosbotn når du tilbake til Tromsø, hvor Tromsø Familiepark med alt fra hest via lama til kanin er et favorittstopp for de minste kort før byen.


 

Skigåing på Varddu: